Argentine

Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Argentine

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic.
Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita.
“Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita.
Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime.
Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala.
Nu uitati finalul.
Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.
Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine.
Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Argentine"

Alecs Silviu
31 august 2019 16:04

Had a tasty celery soup here. It's a nice place, better than most in that shopping mall! Give it a try!
Sursa: Google

Alfredo Aruquipa
13 septembrie 2019 17:38

Good service, outstanding meat :). Highly recommended
Sursa: Google

Doron Shekel
29 iunie 2019 11:46

Very good meat. Good prices. Nice clean place
Sursa: Google

Dan Jan STOIAN
11 iulie 2019 17:17

great sevice on correct price, good food at accepable quantities
Sursa: Google

Bogdan Andrei
16 decembrie 2018 22:50

I had a great steak, which I could cook myself on hot grill, brought to the table. Of course, there is the option that someone else cooks it for you as you desire, but I prefered it this way. Also had a salad which was not on the menu, but they were kind enough to prepare it as I desired. The restaurant looks nice and even if it's full, it doesn't feel crowded. The service was prompt and the staff is friendly and available for you. I will definitely go back.
Sursa: Google