Argentine

0,0 / 1 vot
Preț Premium
Japoneză
Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București

Argentine

0,0 / 1 vot
Preț Premium
Japoneză
Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București
Rezervă o masă online
Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic. Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita. “Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita. Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita. Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime. Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala. Nu uitati finalul. Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte. Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine. Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Argentine

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Argentine" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

M Mihaela
17 februarie 2021 19:18 Rezervat în data de 17 februarie 2021

Friptura de vita a fost foarte buna, ca de fiecare data. Servirea prompta, personalul amabil, atmosfera placuta. Recomand 😊

Veronica
10 septembrie 2021 18:05

Good food, actually super good food, nice place, funny cow at the entrance.
Sushi 🤩🤩🤩🤩 in love!!!
Definitely it's a YES to go!!
Sursa: Google

Filip
31 octombrie 2021 19:50

A bit pricey but very good food
Sursa: Google

Marius
1 octombrie 2020 23:14

Nice place, clean, beautiful decorated!
Good miso soup and incredible beef steak delivered on a hot iron plate so that you can eat it as you desire! Rare - medium - well done!
Sursa: Google

Octavian
31 ianuarie 2021 22:34

i love this place. where is tthe bear?
Sursa: Google

Marcis
18 septembrie 2021 08:52

Amazing place, great service, delicious dishes and fair pricis.
Sursa: Google