Argentine

Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Argentine

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic.
Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita.
“Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita.
Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime.
Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala.
Nu uitati finalul.
Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.
Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine.
Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Argentine"

Corina Vasile
8 aprilie 2018 16:02

considering that this restaurant is in a mall, it is very nice and quiet. Food is very tasty, I tried hamburger and celery soup with foie gras and truffles oil
Sursa: Google

Lazar Bogdan
10 mai 2018 22:39

Best beef ever, worth the price!
Sursa: Google

Dan ENCULESCU
23 ianuarie 2018 21:02

Amazing place, with delicious sushi , the beef steak with high quality meat served on a hot stone , excelent service , very friendly staff. Highly recommended
Sursa: Google

Stefan Preda
8 iulie 2018 16:11

Overall disappointed slow service,, waiting 30 min for a soup, and after all the main courses arrived with the second starter rib-eye tough and chewie, trying to please to many pallets and offering Argentinian and sushi on the same menu....just stick with one and do it good
Sursa: Google

radu zaharescu
28 aprilie 2018 10:28

Cool, excellent, super bun
Sursa: Google