Argentine

Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Argentine

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic.
Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita.
“Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita.
Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime.
Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala.
Nu uitati finalul.
Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.
Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine.
Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Păreri despre "Argentine"

Dan ENCULESCU
23 ianuarie 2018 21:02

Amazing place, with delicious sushi , the beef steak with high quality meat served on a hot stone , excelent service , very friendly staff. Highly recommended
Sursa: Google

Orkun Baykal
14 noiembrie 2017 14:46

I ordered medium, it was nicely cooked. Burned outside juicy inside. As they have other food like sushi in the menu, I was not expecting much from here but they surprised me...
Sursa: Google

Francois Immo Nolte
18 noiembrie 2017 17:07

Good food....
Pricey for a Namibian who eats meat daily but really good...good service.
Sursa: Google

Mircea R
23 iulie 2017 17:26

Ribs very burnt, burger meat crumpled under the slightest pressure. In 2017 we still serve oily fries...extremly disapointed, first and last time.
Sursa: Google

Christopher Hicks
2 noiembrie 2017 10:15

Be careful, ordered the house special with king crab, came with inferior prawns and no explanation or advertisement that main ingredient was not available, the restaurant was expecting to charge me full price. Ended up sending the dish back to the kitchen and eating elsewhere.
Sursa: Google