Argentine

Bucureşti-Ploieşti 42D, Băneasa, București

Preț Premium

Rezervă gratuit la Argentine

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic.

Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita.
“Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita.

Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime.
Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala.
Nu uitati finalul.
Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.
Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine.
Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 21:00

Caracteristici

Păreri despre "Argentine"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Argentine" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Marius
1 octombrie 2020 23:14

Nice place, clean, beautiful decorated!
Good miso soup and incredible beef steak delivered on a hot iron plate so that you can eat it as you desire! Rare - medium - well done!
Sursa: Google

Milan
15 iulie 2020 12:30

Got the whole cake of Milhojas - personally wiped out half of it :)
Sursa: Google

Robert
14 decembrie 2019 12:58

Very good food. The entrecote was the best in a very long time. Professional service. Clean. Expensive. Minuses: there is no music in the location Overall, agreat and enjoyable experience. Worth a drive when in Bucharest. Go there
Sursa: Google

Alecs
31 august 2019 16:04

Had a tasty celery soup here. It's a nice place, better than most in that shopping mall! Give it a try!
Sursa: Google

Doron
29 iunie 2019 11:46

Very good meat. Good prices. Nice clean place
Sursa: Google