Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Anton Club [închis permanent]

Șepcari 22, Centrul Vechi, București
Anton Club nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Moderat

Anton Club nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Anton Pub este singurul pub din Piața Sfîntul Anton, unica piață din Centrul Vechi, străjuită de Biserica Domnească Sf. Anton, Curtea Veche și Hanul lui Manuc. În acest decor cu rădăcini adînci în istoria Bucureștiului și a neamului românesc, Anton Pub oferă o viziune modernă, arty, pentru ceea ce înseamnă un loc de relaxare și distracție, un spațiu ideal pentru a servi băuturi sau a lua masa, precum și un club atent amenajat pentru a organiza petreceri de neuitat.
Este un loc în care mai demult se cînta live, pe nișe de jazz, blues sau rock, și acest fapt se va regăsi și în atmosfera pubului, chiar dacă muzica va fi mult mai variată și potrivită serilor de dans.
Design-ul este nonconformist, cu accente postmoderne, pereții sunt decorați cu opere de artă conceptuală și picturi cu influențe avangardiste sau neoexpresioniste, ceea ce produce un efect de relaxare îmbogățit de calitatea spațiului înconjurător, la care se adaugă oferta variată de băuturi, cocktailuri, specialități pe bază de cafea sau meniul variat al bucătăriei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Anton Club"

Program

Luni - Duminică
13:00 - 06:00

Caracteristici

Păreri despre "Anton Club"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Anton Club" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Laurentiu
12 octombrie 2019 16:15

The owner was extremely arogant and refuzed to answer any questions because I may not be a buyer. Avoid.
Sursa: Google

megaria
31 iulie 2019 20:04

Good vibes and amazing place
Sursa: Google

Andreea
17 mai 2018 21:52

If you need somewhere more quiet to be able to talk to the person next to you, this could be a nice choice of place in the Old Town, especially during the evenings. Prices, although a year ago were quite cheap, they were eventually adjusted towards the medium priced bars and restaurants in the area. The inside of the bar is well furnished to accommodate groups of 4 to 6 persons or even more. Staff was always nice, even when we tended to stay beyond the bar's working hours.
Sursa: Google

Bogdan
5 aprilie 2018 09:18

Cozy location for a good beer right next to the cathedral. It's all about the street atmosphere of the Old Historical Center. Friendly staff.
Sursa: Google

Denis
28 mai 2018 10:40

Small place in the center of Bucharest with good food and possibly the cheapest drinks around the area. Good to go with a few friends to watch a game or just chill.
Sursa: Google