Al 9lea Cer

Gospodari 1, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Al 9lea Cer

Al 9lea Cer este un restaurant localizat la adresa Gospodari numărul 1. Deschis de Luni până Vineri între orele 10:00 - 00:00, cu excepția zilelor de Sâmbătă și Duminică când este închis.

La Al 9lea Cer te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific românesc sau internațional.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Al 9lea Cer"

Program

Luni - Vineri
10:00 - 00:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Al 9lea Cer"

Adrian D
4 mai 2018 09:36

The restaurant is placed near Morii Lake as a good place for a bike stop. The restaurant have an Italian cuisine and also Romanian cuisine. Very quiet terrace, away from the main road. Near the restaurant you can find a nice church for visiting.
Sursa: Google

Eduard Albei
15 iunie 2018 12:52

It's a very nice place, whether you want to have a drink with your pals or just bring your kid there for a quick meal they've got you covered.
Sursa: Google

Sorin Patanghel
24 mai 2018 19:34

Relax!
Sursa: Google

Claudiu Ciubotariu
28 decembrie 2015 20:50

Good food for a small local restaurant.
Sursa: Google

Alecsandra Costache-Florea
8 octombrie 2018 15:57

Nu recomand pentru evenimentul dumneavoastră. Incarca excesiv notele de plata, spun ca poti plati cu cardul, apoi nu poti. Nu spun de la început de tips-ul ospatator. Nu au grija sa imparta proporțional. Isi bat joc de ceea ce aduceti. Am avut tort de 2.5 kg la 50 de pers. Nu le-a ajuns. Am avut 10 sticle de șampanie. Ne le-a ajuns. Pe langa toate acestea, artificiile le-au aprins la tort fara noi, adica mirii. Nu ne-au spus ca nu au posibilitatea sa puna la mese 50 pers, desi cu o seara inainte am discutat nr de mese... Ne-au pus sa platim mujdei de 90 lei... Desi mujdeiul facea parte din platou... Răcoritoarele au fost egale cu meniurile... Adica, cu siguranță, nu este deloc in regula... Pacat de ospatarii super amabili... Ei merita 5stele. Din pacate, d-ra manager nu are habar de organizarea evenimentelor.
Sursa: Google