Agora


0,0 / 1 vot
Strada Țintașului 27, Griviţa, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Agora

Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi, şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi calitativ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 120 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Agora"

Păreri despre "Agora"

Alexandru Leafa
7 februarie 2019 20:35

Really friendly staff! Decent wifi and enough to choose from the menu. I had a really fun time with friends.
Sursa: Google

Ana Ionescu
16 februarie 2019 12:49

Lovely broccolli, nice wine, very nice in the summer garden
Sursa: Google

Dobrea Liviu-Cristian
31 decembrie 2018 01:38

Only been here once and on a rush lunch alone. Place was empty, food is actually tasty and at very affordable prices.
Sursa: Google

John Doe
1 august 2018 15:06

Decent food on grill and soups, on reasonable price (around 25 ron per main course). Nice and quiet terrace. Check if they have any full reservations for weddings and special events in weekends.
Sursa: Google

pastrav-sofian oana
12 septembrie 2018 22:22

Friendly staff, affordable prices and very good food.
Sursa: Google