Agora


4,3 / 1 vot
Strada Țintașului 27, Grivița, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Agora

Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi, şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi calitativ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 120 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Agora"

Păreri despre "Agora"

Razvan Draghici
12 mai 2019 15:18

Decent place for having a beer. Food is also decent. Staff can be less than decent. Overall a decent place to go to if you have no other good alternatives.
Sursa: Google

Stoian Vlad
11 mai 2019 15:34

Great neighbourhood restaurant. Small prices, good food, pretty diverse menu and one of the cheapest place to drink Budureasca wine.
The inside is kind of dull, but the terrace is perfect in the hot weather.
Sursa: Google

Dorin Pestritu
26 aprilie 2019 22:15

Great traditional Romanian food reasonably priced. Highly recommend their "Budurească" white wine.
Sursa: Google

baciu Adrian
23 iulie 2019 10:04

Good traditional food. The service is not so quick.
Sursa: Google

Alexandru Leafa
7 februarie 2019 20:35

Really friendly staff! Decent wifi and enough to choose from the menu. I had a really fun time with friends.
Sursa: Google