Agora

Strada Țintașului 27, Grivița, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Agora

Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi, şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi calitativ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 120 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Agora"

Păreri despre "Agora"

Ionut Tudorica
23 ianuarie 2018 10:17

Good food. Very good prices
Sursa: Google

Fabiolla Enache
31 ianuarie 2018 16:04

Very nice restaurant and excellent ethnic foods! Loved it!
Sursa: Google

jean-luc grandpierre
3 februarie 2018 18:00

Correct romanian restaurant
Large room for diner and dance
Sursa: Google

Ana Ionescu
12 martie 2017 21:58

Good food, music and prices... Check the sote broccoli
Sursa: Google

Adrian Preda
12 aprilie 2017 15:14

Nothing fancy but pretty good quality dishes.
Sursa: Google