Vlahia Restaurant & Lounge


3,7 / 4 voturi
Piața Sfatului 5, Brașov
Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Vlahia Restaurant & Lounge

Aflat in inima Centrului Vechi al Brasovului, in vecinatatea Muzeului de Istorie, Vlahia Restaurant & Lounge este locul aparte in care va asteptam sa va hraniti trupul si sufletul. Mancare delicioasa, seri cu muzica live, momente speciale… iata cateva ingrediente pentru a transforma o simpla cina intr-un eveniment inedit!

Deschis in luna mai a anului 2014, urmand traditia „fratelui mai mare” - Restaurantul Vlahia INN din Moeciu de Sus - Vlahia Restaurant & Lounge se adreseaza atat brasovenilor, cat si turistilor din tara sau de peste hotare, dornici sa descopere gastronomia traditional romaneasca si bucataria gourmet intr-un ambient romantic. Dintre specialitatile romanesti, alaturi de celebrele sarmalute invelite in foi de varza, bucatarii nostri priceputi impreuna cu Maestrul in Arta Culinara Petrisor TANASE va imbie sa gustati mancarea de limba sau tochitura moldoveneasca, dar mai ales sa aflati ce ascund „Comoara Vlahia”, „Legea lui Tepes” sau „Festinul Vampirilor”. Curiosi?! Veniti sa incercati aceste preparate si veti reveni cu siguranta pentru a le incerca inca o data, si inca o data!

Cum ospatul este ospat atunci cand alaturi de mancarea gustoasa puteti savura un pahar de vin bun, o palinca sau un cocktail special, la Vlahia Restaurant & Lounge veti avea ocazia sa alegeti dintr-o gama larga de produse. Iar in verile calduroase, nimic nu se compara cu o limonada cu ghimbir si menta, servita pe indelete pe terasa restaurantului, de unde puteti admira Varful Tampa in toata splendoarea lui.
Va invitam sa va bucurati din plin de spiritul Vlahia si de valorile noastre: ospitalitate, bun gust, prietenie! Vlahia Restaurant & Lounge este rafinat, avand o atmosfera romantica, vintage. Va oferim retete traditionale si internationale, intr-o prezentare sofisticata, in ton cu ambianta exclusivista.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Vlahia Restaurant & Lounge"

Păreri despre "Vlahia Restaurant & Lounge"

Justin Lukasavige
12 august 2018 13:20

Great food, service and people watching.
Sursa: Google

Roman Andrei
30 iunie 2018 22:54

Great dishes, great serving, good prices.
Sursa: Google

Tina Baluta
7 ianuarie 2018 15:24

Great place. 100% recommend it. The food is absolutely amazing, the staff and atmosphere lovely and the prices are totally worth it.
Sursa: Google

Akshay Bhattacharjee
7 februarie 2018 11:36

The service was very bad since they didn't pay attention to us. The waiter said the WiFi didn't work but it was strange to see the signal strength of the WiFi at full. It took more than 15 min for them to take the money for the food.
We just ordered soups and desert.
Sursa: Google

Techeres Alexandru Ionut
29 decembrie 2017 14:05

I went there for lunch with some friends. Besides the risotto with mushrooms that I ordered, everything was fine. The cheese in the risotto tasted funny.
Sursa: Google