Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Tucano Coffee Brașov

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.
Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.
Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări.
Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată.
Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere.
Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important.
Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Tucano Coffee Brașov"

Brescan Dragos
12 ianuarie 2018 00:17

Very good coffee with a lot of variety.
Order is placed at the bar, staff brings it to the table.
Downside is that sometimes the place is full and it might take awhile to get your order., but in my point of view, the coffee is worth it.
The café also offers a variety of snacks.
Staff is friendly.
Sursa: Google

Iuliana Turbatu
5 iunie 2017 17:29

I've been here several times and I was never disappointed. Coffee specialties are amazing! The atmosphere in pleasant,relaxing music.
Sursa: Google

Diana CherryFox
1 octombrie 2017 19:36

It took too much time to complete the order, around 10 minutes on a damn coffee. The coffee should bring me also a biscuit that took 2 minutes for a lazy lady to move her ass to bring it to me. Very disappointed, I wouldn't recommend it.
Sursa: Google

Suzana Barabas
22 august 2017 22:29

Nice place, good service and tasty drinks! What could you ask for more?
Sursa: Google

Daniel Chang
8 septembrie 2017 19:50

Menu diversity, theme interior, book display and furniture is inspiring.
Sursa: Google