Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Tucano Coffee Brașov

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.
Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.
Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări.
Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată.
Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere.
Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important.
Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Tucano Coffee Brașov"

Vlad
12 ianuarie 2019 01:33

Masterpiece coffee house in Brasov. Many types of drinks. Decaffeinated coffee also tastes real and delicious. It could be crowded anytime but it worth to wait a little while for a sit, the diverse offer is to good to walk away. You may pick a book from the public interior bookshelf while enjoy your drink or your cake.
Sursa: Google

Miri Dinescu
4 februarie 2019 10:55

The coffee is really good, and also the sweets. I had flat white and cheesecake, yummy!
Sursa: Google

Andrei Belcin
4 septembrie 2018 13:48

I absolutely love it! It's the only place where I go get coffee when I'm in town and I love it every time. The coffee is amazing and there are so many options to choose from. And the cheesecakes are delicious!
Sursa: Google

Antonia Fulica
1 februarie 2019 21:41

Lovely place, but quute expensive for a coffee shop. Prices of western europe for the pocket of eastwrn europe 😐 good coffe and great cakes though, liked that
Sursa: Google

Ray Vos
25 februarie 2019 09:05

Nice surroundings, friendly service and great milkshakes. Yum.
Sursa: Google