Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Tucano Coffee Brașov

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.
Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.
Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări.
Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată.
Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere.
Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important.
Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Tucano Coffee Brașov"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Tucano Coffee Brașov" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Anca
12 ianuarie 2020 17:02

This is a cozy place, good for small talks with friends. They have really good tea and coffee. I recommend the ginger tea.
Sursa: Google

alina
23 ianuarie 2020 08:03

Good coffee, good service, fair prices, place looks good, not the greatest choice of pastry though.
Sursa: Google

Ersi
23 ianuarie 2020 14:36

they offer so many types of coffee! you really need to try one, that you never drinked before
Sursa: Google

Mihai
18 ianuarie 2020 18:27

Verry good coffe, and nice tatoos
Sursa: Google

Felicia
7 ianuarie 2020 09:49

I love that caramello coffee!!! Try it and you will love it.😁
Sursa: Google