Tucano Coffee Brașov

Tucano Coffee Brașov nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Strada Zaharia Stancu 1, Brașov

Tucano Coffee Brașov

Preț Accesibil
Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Tucano Coffee Brașov nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată. Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea. Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică. Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări. Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată. Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere. Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important. Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre Tucano Coffee Brașov

Doar clienții care au rezervat o masă la "Tucano Coffee Brașov" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Mazare
23 ianuarie 2024 20:54

My special place. Good coffee, excelent atmosphere
Sursa: Google

Saszet
18 decembrie 2023 09:20

Theese guys have one of the best coffees I tasted on the planet :), seriously, the atmosphere is super cosy, the peopke that work there are cute and lovely, its a definitely must visit place I recommend to you all
Sursa: Google

Horatiu
14 septembrie 2020 09:27

Great coffee shop franchise. Excellent cakes, coffee and level of service. Good to see that the quality levels are met just like in other locations. Excellent experience! Would come back to this place, and i’d surely recommend it! Being at the mall it offers loads of parking places, and has a generous terrace.
Sursa: Google

Eliseu
24 noiembrie 2022 15:42

Delicious flat white for 14 lei in November 2022. I regret ordering take away because the environment seemed pretty cozy and the coffee is worth a stop, so that it can be fully appreciated.
Sursa: Google

Andrei
4 septembrie 2018 13:48

I absolutely love it! It's the only place where I go get coffee when I'm in town and I love it every time. The coffee is amazing and there are so many options to choose from. And the cheesecakes are delicious!
Sursa: Google