Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Tucano Coffee Brașov

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.
Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.
Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări.
Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată.
Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere.
Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important.
Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Tucano Coffee Brașov"

Costin Gabriel
14 iunie 2019 18:52

Nice place really good coffee, what we did not like is that the ice from the frape coffee was big chunks rather than grinded which to be fair was more ice than coffee, we also had other coffees which were quite good.
Sursa: Google

Diana Zaharia
19 aprilie 2019 09:28

Unexpected...fr3sh...books games friends smiles...very nice place for a relaxing evening. I highly recommend to try this place after watching a movie and then just sip a cup of coffee and argue with your friends about the bad guy from the movie :)
Sursa: Google

Gabriela Zinca
23 aprilie 2019 08:24

I love Tucano in general but this one I love the most. The people that work here are very friendly and helpful.
Sursa: Google

Xin Chinese
19 aprilie 2019 08:36

Very friendly barista that livened up a small but cozy specialty coffee shop. One of my favorite places
Sursa: Google

Jan Swinnen
30 mai 2019 10:07

This place is so busy at times that it becomes very unpleasant in general and noisy in particular. Most of all it is generally very dirty and unhygienic.
Sursa: Google