Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov

Tucano Coffee Brașov

Strada Zaharia Stancu 1, Brașov
Rezervă o masă online
Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată. Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea. Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică. Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări. Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată. Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. Pentru noi, cei care au creat conceptul, e o întreagă filosofie. E autorealizare. E promovarea valorilor în care credem. E dorința de a crea o asemenea ambianță în care fiecare angajat să primească satisfacție din munca sa, să se dezvolte și să crească nu doar pe plan profesional, dar și ca personalitate, iar oaspeții să simtă armonia și voia bună a localului, să plece de la noi cu zâmbetul pe față și să revină cu plăcere. Vrem ca oaspeții noștri, partenerii sau membrii echipei, să devină mai buni și mai aproape de sine, să trăiască în armonie, să fie liberi și deschiși. Iată ce e cel mai important. Love.Peace.Coffee.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tucano Coffee Brașov"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre Tucano Coffee Brașov

Doar clienții care au rezervat o masă la "Tucano Coffee Brașov" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

The
29 mai 2021 18:27

The drinks are amazing, prices are fair. I personally enjoy the place.
Sursa: Google

popescu
9 septembrie 2020 22:58

Milkshake cu Peanutbutter - the best
Sursa: Google

jaze
3 februarie 2021 16:57

Fast service, very good coffee, fair prices, that's all you have know, highly recommend
Sursa: Google

Horatiu
14 septembrie 2020 09:27

Great coffee shop franchise. Excellent cakes, coffee and level of service. Good to see that the quality levels are met just like in other locations. Excellent experience! Would come back to this place, and i’d surely recommend it! Being at the mall it offers loads of parking places, and has a generous terrace.
Sursa: Google

Sabina
1 martie 2021 16:18

the best best lavender coffee you can have in romania!!!! omg is si delicious, and costumer service its a 10+ as well!!!!
Sursa: Google