Simone


4,6 / 6 voturi
Strada Politehnicii 6, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Simone

Simone arare, spre deosebire de multe alte locuri, din dorinta si nevoia de a face spatiu oamenilor... sa se intalneascà cu ei.
Am anulat orice umbră de pretenţii sau exclusivitate pentru a crea astfel un loc în care oricine se poate bucura de pasiunea si creativitatea din spatele a ceea ce se oferă privirii.
Un spaţiu minimalist, onest, dinamic ce se sprijină pe elemente şi culori puternic naturale, dar unde starea de bine nu e deloc minimalistă!
Alchimistul din spatele barului are în mânecă o finà selecţie de licori, pe numele lor adevărat „cocktail-uri”.
Bucătăria de la Simone se anunţă de pe acum tânără, proaspătă, aducând laolaltă tot ce am găsit mai gustos si mai îmbietor în călătoriile noastre.
Aşteptàm în fiecare zi oameni care vor să se adăpostească de intemperiile indiferentului, probabil obosiţi si încruntaţi de ceea ce le livrează lumea.
Pe timp de zi aici îţi poţi odihni ochii minţii, iar in serile de week-end îţi poţi elibera energia pozitivă dansând la cele mai cool petreceri.
Simone e un loc care nu minte!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Simone"

Program

Luni - Joi
09:00 - 22:30
Vineri
09:00 - 23:30
Sâmbătă
10:00 - 23:30
Duminică
11:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Simone"

O Oana
18 septembrie 2018 13:06 Rezervat în data de 15 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Anul acesta si eu si sotul am ales sa ne petrecem zilele de nastere in atmosfera placuta de la Simone. Ne-am simtit cu totii bine iar mancarea este deosebita. De fiecare data cand vin aici incerc alt fel de mancare. Recomand salata calda cu beacon si orezul negru. Cocktail-urile sunt bine preparate.
Asteptam cu drag sa ne petrecem din nou!

V Viviana
26 decembrie 2017 20:51 Rezervat în data de 26 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Mancare buna, gatita cinstit si o atmosfera primitoare atat pt cuplu cat si pt o gasca de prieteni. Oamenii de acolo sunt primitori si eficienti.
Sucurile naturale sunt un deliciu!
Cu siguranta ne vom intoarce

Alexandros A
16 septembrie 2018 23:52

Excellent place! Love the decoration and the atmosphere. Also, try their cakes! You won't be disappointed!!
Sursa: Google

Laura Dalzell
1 septembrie 2018 22:01

Spoilt for choice with vegetarian and vegan options! We went for dinner and really enjoyed the Chili con veggie and vegetarian quesadillas. Also had a delicious chocolate berry smoothie and plum crumble for dessert. Staff were courteous and the atmosphere was relaxed and cheerful.
Sursa: Google

olivia popescu
19 septembrie 2018 15:48

Lovely place in the city centre with lots of vegetarian and vegan options.

Good service and reasonable prices.

I had the stuffed pepper and it tasted fresh and healthy. Only slight negative was that it was lukewarm rather than hot when it came out.
Sursa: Google

João Magalhães
20 august 2018 23:50

Very nice place but with a weird schedule. Until 16h, you have a daily menu with limited options available but after that you have a wide variety of plates to choose from. They include some tasty vegetarian and vegan choices.
Sursa: Google

Persida Roata
13 august 2018 20:19

Nice ingenious food. Servings are not too big, but they are tasty and they make pretty cool combinations. Excellent choice for vegetarians.
Sursa: Google