Simone


4,7 / 7 voturi
Strada Politehnicii 6, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Simone

Simone arare, spre deosebire de multe alte locuri, din dorinta si nevoia de a face spatiu oamenilor... sa se intalneascà cu ei.
Am anulat orice umbră de pretenţii sau exclusivitate pentru a crea astfel un loc în care oricine se poate bucura de pasiunea si creativitatea din spatele a ceea ce se oferă privirii.
Un spaţiu minimalist, onest, dinamic ce se sprijină pe elemente şi culori puternic naturale, dar unde starea de bine nu e deloc minimalistă!
Alchimistul din spatele barului are în mânecă o finà selecţie de licori, pe numele lor adevărat „cocktail-uri”.
Bucătăria de la Simone se anunţă de pe acum tânără, proaspătă, aducând laolaltă tot ce am găsit mai gustos si mai îmbietor în călătoriile noastre.
Aşteptàm în fiecare zi oameni care vor să se adăpostească de intemperiile indiferentului, probabil obosiţi si încruntaţi de ceea ce le livrează lumea.
Pe timp de zi aici îţi poţi odihni ochii minţii, iar in serile de week-end îţi poţi elibera energia pozitivă dansând la cele mai cool petreceri.
Simone e un loc care nu minte!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Simone"

Program

Luni - Joi
09:00 - 22:30
Vineri
09:00 - 23:30
Sâmbătă
10:00 - 23:30
Duminică
11:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Simone"

O Oana
18 septembrie 2018 13:06 Rezervat în data de 15 septembrie 2018 prin ialoc.ro

Anul acesta si eu si sotul am ales sa ne petrecem zilele de nastere in atmosfera placuta de la Simone. Ne-am simtit cu totii bine iar mancarea este deosebita. De fiecare data cand vin aici incerc alt fel de mancare. Recomand salata calda cu beacon si orezul negru. Cocktail-urile sunt bine preparate.
Asteptam cu drag sa ne petrecem din nou!

V Viviana
26 decembrie 2017 20:51 Rezervat în data de 26 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Mancare buna, gatita cinstit si o atmosfera primitoare atat pt cuplu cat si pt o gasca de prieteni. Oamenii de acolo sunt primitori si eficienti.
Sucurile naturale sunt un deliciu!
Cu siguranta ne vom intoarce

Adriana Dumitrof
8 septembrie 2019 15:39

I've been there for lunch, and they have a very restrictive menu until 4 PM or something like that. They have only two options for every food course (soup, main course, dessert and even drinks). The food was good, though.
Sursa: Google

LAtechniker
14 august 2019 11:22

I’m not a vegan but this sweet potato patty burger is in the top 5 burgers I have eaten in my life.

Great food, great service. Only the smoothies were a bit thick / grainy.

Can’t wait to return!
Sursa: Google

Mónica Navarro
21 august 2019 09:43

Best place in town! Great food with a decent amount of vegan options. Great atmosphere and service.
Sursa: Google

Floating Thoughts
5 septembrie 2019 22:12

Great place! Special music, original design, delicious food and very kind waiters! I'll be back when I come to Brasov again :)
Sursa: Google

Chris Bit
10 septembrie 2019 13:11

A nice quiwet place to enjoy vegan/vegetarian dishes, although they also offer options with meat. I had pasta with garlic and parsley in olive oil and although this is a very simple meal I was surprised by how well it was prepared. The prices are between 20 and 30 lei which is around 5-9 euro. An all-around good experience.
Sursa: Google