Quattro Amici

Strada 13 Decembrie 17, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Quattro Amici


Restaurant - pizzerie 4 Amici Brasov - "Bucate pentru toate gusturile"


Imbinand rusticul si traditia italiana, restaurantul nostru se prezinta ca un restaurant ambiental in care se servesc atat bucate de pe meleagurile lui Michelangelo, cat si savuroase bucate traditionale romanesti. Peste 80 de feluri de mancare, pizza, peste 10 soiuri din vinurile cele mai rafinate va asteapta sa le gustati intr-o atmosfera placuta, ferita de agitatia orasului: restaurantul cu gradina de vara 4Amici.

Situat in apropiere de Centrul Civic al Brasovului - zona Onix, localul nostru este foarte accesibil, fiind pozitionat langa o zona cunoscuta si foarte circulata, ceea ce ii confera si o vizibilitate buna. Accesul auto si pietonal poate fi efectuat direct din Bulevardul Grivitei sau din Str. 13 Decembrie (pe langa Banca Transilvania). In apropiere exista si mijloace de transport in comun inspre principalele zone ale orasului.

Restaurantul detine locuri de parcare si dispune de doua terase unde puteti petrece linistiti timpul liber, fara a fi deranjati de traficul intens al arterei principale.

Restaurantul Pizzerie 4Amici va invita sa-i treceti pragul, oferindu-va servicii de calitate intr-un ambient frumos. Daca doriti sa va retrageti chiar si pentru o ora departe de 'lumea dezlantuita' pentru a va reimprospata fortele, preparatele traditionale romanesti sunt alegerea perfecta!

Va place pizza? Atunci veti aprecia cu siguranta meniul nostru, bogat in preparate inspirate din bucataria italiana!
De asemenea, meniul cuprinde preparate traditionale romanesti si internationale. Serviciile sunt excelente, iar preparatele sunt desavarsite prin gust si prezentare.

Serviciul ireprosabil si atmosfera destinsa recomanda restaurantul ca fiind alegerea perfecta pentru un pranz de afaceri, o intalnire cu prietenii sau o aniversare alaturi de cei dragi, intr-un cadru restrans, punandu-va la dispozitie separeul nostru cu o capacitate de 22 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Quattro Amici"

Program

Luni - Sâmbătă
10:00 - 23:00
Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Quattro Amici"

Halil Çiftci
13 noiembrie 2017 14:08

It is very delicious nice moment with my best friend Mr Dorin Gaman
Sursa: Google

Cristi Pana
2 septembrie 2017 11:37

Very nice neighborhood pizzeria. Looked like nothing special. The surprise was that we were not expecting for the pizza to be that good :o
Sursa: Google

Janusz Kruszelnicki
17 august 2017 22:03

Nice place with good traditional food for average price.
Sursa: Google

paolino p.
22 iulie 2017 15:45

Very nice place, tables even outside. The service is fast and the food is very tasty.
Sursa: Google

ADA Eu
29 august 2017 00:24

Good and tasty food , traditional and italian also salads
Sursa: Google