Monterai

Strada Poiana Soarelui 2, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Monterai

Restaurantul Monterai este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Fie ca doriti sa degustati specialitati ale bucatariei internatioale, fie specialitati locale romanesti, simturile va vor fii incantate de bogatia gustului desavarsit cu mirodenii atent selectionate.

Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică.

Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

Va asteptam sa savurati specialitatile maestrului bucatar incercand diversitatea culinara traditionala si internationala a bucatariei noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Monterai"

Păreri despre "Monterai"

Alexandra Ciutureanu
12 iunie 2018 00:24

Great view, the food is not so great and the services aren't the best.
Sursa: Google

Zsolt Moldován
27 august 2017 12:08

Good service and good tea! Nice view.
Sursa: Google

Богдан Чичкевич
28 august 2017 11:05

Nice atmosphere, nice place, recomend!
Sursa: Google

Mihai Tutu
21 iunie 2016 00:01

Nice place for a vacation or for a team building. Lots of space inside the complex and rather near both Brasov and Poiana Brasov.
Sursa: Google

M. C.N.
7 august 2015 23:20

Excellent place, especially for large families or groups. Plenty of space, excellent accommodation and food. Not to be missed.
Sursa: Google