Monterai

Strada Poiana Soarelui 2, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Monterai

Restaurantul Monterai este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Fie ca doriti sa degustati specialitati ale bucatariei internatioale, fie specialitati locale romanesti, simturile va vor fii incantate de bogatia gustului desavarsit cu mirodenii atent selectionate.

Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică.

Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

Va asteptam sa savurati specialitatile maestrului bucatar incercand diversitatea culinara traditionala si internationala a bucatariei noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Monterai"

Păreri despre "Monterai"

Varia lesk
21 februarie 2019 18:26

A nice resort in a buteufull place. Breakfasts were perfect, the rooms were large but the beds were very noisy and the water was cold. There is a playground for the kids and alot of dogs. If staying here during winter its quite a long ride to get to the slopes. I would recommend staying here
Sursa: Google

Gabriel F Parlac
6 ianuarie 2019 09:10

Wonderful place, nice food....fantastic stuff....really good service...
Sursa: Google

Burete Radu
9 ianuarie 2019 20:54

The best scernary i've ever saw and really beautiful houses
Sursa: Google

Radu Dragomir
23 februarie 2019 08:42

it is ok. it could be better
Sursa: Google

Borza Daniela
9 decembrie 2018 21:19

A splendid mountain resort, with good food, cosy rooms with great view, and a very friendly staff!
Sursa: Google