Monterai

Strada Poiana Soarelui 2, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Monterai

Restaurantul Monterai este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Fie ca doriti sa degustati specialitati ale bucatariei internatioale, fie specialitati locale romanesti, simturile va vor fii incantate de bogatia gustului desavarsit cu mirodenii atent selectionate.

Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică.

Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

Va asteptam sa savurati specialitatile maestrului bucatar incercand diversitatea culinara traditionala si internationala a bucatariei noastre.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Monterai"

Păreri despre "Monterai"

Madalina-Andreea Matei
14 iulie 2019 17:18

My favorite place in Poiana Brasov with delicious food, wonderful room and the host is really kind and flexible.
Sursa: Google

Mihai Catalina
28 iulie 2019 11:36

Welcoming, refreshing, very green, mountainous landscape, flowers and some cute doggos. Welcoming staff, several *** rooms houses, ok food.
Sursa: Google

Varia lesk
21 februarie 2019 18:26

A nice resort in a buteufull place. Breakfasts were perfect, the rooms were large but the beds were very noisy and the water was cold. There is a playground for the kids and alot of dogs. If staying here during winter its quite a long ride to get to the slopes. I would recommend staying here
Sursa: Google

Pearl Odigwe
26 iulie 2019 13:51

Lovely villa hotel but internet service here is really bad
Sursa: Google

szilard sandor
29 martie 2019 10:15

A very good place to make a party or an event. Sadly it is far from the city.
Sursa: Google