La Strada Bistronomie

Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la La Strada Bistronomie

“Bistronomie” - o soluție și un trend
Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chefii din întreaga lume. A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustul natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente.
Se dorește gust, savoare.
Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro).
Rezultatul? La Strada Bistronomie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Strada Bistronomie"

Păreri despre "La Strada Bistronomie"

clau syekler
24 februarie 2019 14:32

Nice atmosphere! Music a little bit too loud for my taste. We enjoyed every time we have been here, especially the burgers. :)
Sursa: Google

Marius V.
12 februarie 2019 17:16

Good burger, but nothing special. The potatoes were unsalted. The atmosphere was nice.
Sursa: Google

Brescan Dragos
21 decembrie 2018 15:25

Place nearly empty, staff avoided us.. Brought menus after 15 minutes.. Did not return to take order.. Left after 20 minutes.
Ambiance is pretty kitschy.
Sursa: Google

The Chrismeister M
8 ianuarie 2019 13:27

Excellent cheap food especially the sandwiches next door...
But u get 3 stars instead of 5 because u had a very very rude waitress with dark hair that shouldn't work there it ruins ur restaurant A LOT as she ruined our day..
Thanks Ionella for your kindness..
(Thats the other waitress)
Sursa: Google

Felicia Aron
7 februarie 2019 11:09

The coziest yet sofisticated place 😊
Sursa: Google