La Strada Bistronomie

Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la La Strada Bistronomie

La Strada Bistronomie nu accepta rezervari pe terasa.

“Bistronomie” - o soluție și un trend
Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chefii din întreaga lume. A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustul natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente.
Se dorește gust, savoare.
Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro).
Rezultatul? La Strada Bistronomie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Strada Bistronomie"

Păreri despre "La Strada Bistronomie"

Madalin Morcov
4 martie 2019 21:44

Quite place with very good food, and friendly staff. Its rarely busy or noisy. Great for a dinner with family or friends(can easily fit 6-8 people) or a coffee in the morning.
Sursa: Google

Lucian Pricopi
23 mai 2019 21:14

Beautiful atmosphere , nice food with professional service. Parking area for customers.
Sursa: Google

Joanne Joan
22 iulie 2019 19:26

Good food and serving
Sursa: Google

Codrut Bucur
5 iunie 2019 14:58

Nice place but sometimes they give you the feeling that you are not exactly welcome or not enough fit to the crowd.
Sursa: Google

clau syekler
24 februarie 2019 14:32

Nice atmosphere! Music a little bit too loud for my taste. We enjoyed every time we have been here, especially the burgers. :)
Sursa: Google