La Strada Bistronomie

Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov
La Strada Bistronomie nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
La Strada Bistronomie nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
“Bistronomie” - o soluție și un trend
Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chefii din întreaga lume. A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustul natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente.
Se dorește gust, savoare.
Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro).
Rezultatul? La Strada Bistronomie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Strada Bistronomie"

Păreri despre "La Strada Bistronomie"

Doar clienții care au rezervat o masă la "La Strada Bistronomie" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Alexandru
8 octombrie 2020 21:58

Great bistro food and pizza.
Sursa: Google

Emma
22 septembrie 2020 16:11

I asked for a frappe. It tasted like water with a a small amount of whipped cream.
Sursa: Google

Olivia
2 noiembrie 2020 19:49

Great sandwiches and a medium pizza.
Sursa: Google

Razor
15 iulie 2020 12:02

Nice staff, good prices and a very nice pizza
Sursa: Google

Andra
28 aprilie 2020 11:55

One of my favourite places to eat in Brasov! The food is really good, the place is quite cozy and the staff is very nice!
Sursa: Google