La Strada Bistronomie

La Strada Bistronomie nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Soul, Franțuzească, Italiană, Americană
Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov

La Strada Bistronomie

Soul, Franțuzească, Italiană, Americană
Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov
La Strada Bistronomie nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

“Bistronomie” - o soluție și un trend Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chefii din întreaga lume. A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustul natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente. Se dorește gust, savoare. Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro). Rezultatul? La Strada Bistronomie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Strada Bistronomie"

Păreri despre La Strada Bistronomie

Doar clienții care au rezervat o masă la "La Strada Bistronomie" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Cristiana
6 martie 2022 14:11

The restaurant is nice but some of the chairs can be improved. The staff is very polite and the overall ambiance is calm and quiet. I definitely recommend if you want to have a pleasant talk with a couple of friends.
The dishes are tasty and the portions are large. Normal prices.
The location is good but there is a lack of public parking slots in the area.
Sursa: Google

Slavic
26 iunie 2022 13:53

Espresso was vending-machine-grade. Burger, although not bad, came 1 hour later. Waitress shy, not fully trained. Terrace quiet and well-setup. Nice greenery.
Sursa: Google

Andreea
28 septembrie 2019 22:39

Food was really good. I recommend the grilled sardines. They introduced "meal of the day", so ask about it if you have lunch during the week days. The service is the fastest, so take your time and enjoy the conversation around you
Sursa: Google

Emine
10 septembrie 2021 17:43

Delicious food, very good service. Standart prices. Very kind and careful waitresses. Overall you must pay a visit.
Sursa: Google

Victor
18 ianuarie 2019 13:43

An excellent location, like out of this country, with good food!
Sursa: Google