La Strada Bistronomie

Strada Gheorghe Lazăr 1, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la La Strada Bistronomie

“Bistronomie” - o soluție și un trend
Reîntoarcerea la gusturile naturale, la rădăcini, mâncarea sănătoasă și prezentarea ei într-un mod creativ și apetisant sunt tendințe care se conturează din ce în ce mai clar în gastronomie arată mai multe studii în domeniu și chefii din întreaga lume. A trecut epoca “sorcova veselă” în farfurie, a puiului cu smântână sau cu susan, a garniturii de cartofi prăjiți, spun experții în gastronomie. După o perioadă de industrializare masivă a bucătăriei (care va continua, oricum), consumatorul educat de azi caută din nou gustul natural, pe de o parte, dar totodată, își dorește idei noi, inspirație, creativitate. Iar acestea nu se referă neapărat la rețete sofisticate, ci la un ingredient sau un mix de ingrediente care pot da plus valoare unui preparat, pot transforma o mâncare aparent banală într-una memorabilă. Poate fi vorba de un sos, de o o crustă, de o garnitură originală sau de un amestec de condimente.
Se dorește gust, savoare.
Modelul implementat cu succes de Paul Bocuse în bistro-urile sale: “bistronomie”, adoptat de restaurante din mai multe țări inclusiv din Europa de Est. Ce înseamnă asta? Gastronomie adusă în zona de bistro, folosind ingrediente de calitate și optimizând costurile, cu îmbrățișarea conceptului de home cooking și într-un ambientul relaxat. (Vorbim de o adaptare a conceptului la noi, păstrând proporția calitate/preț; să nu uităm!!! francezii folosesc ingrediente rafinate și în zona de bistro).
Rezultatul? La Strada Bistronomie!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Strada Bistronomie"

Păreri despre "La Strada Bistronomie"

Jane Doe
19 septembrie 2017 19:48

As a smoker I enjoy coming to this restaurant for the covered terrace open all year round.
The food is great, especially the soups and desserts. Staff members are very efficient.
The only minor nitpick would be the lack of menus in English.
Sursa: Google

Zolti T
22 noiembrie 2017 12:00

Good food, expensive food, it's an option for lunch. Great smoothies too, and apparently a choice for famous local people.
Sursa: Google

Margarita Nasonova
2 noiembrie 2017 14:22

terrible service. we entered, it was 1,5 persones inside, but in 5 minutes nobody gave to us menu.
Sursa: Google

Catalin Sebe
22 august 2017 17:54

Very nice place with quick service and excelent waiters.Recommend you try it.
Sursa: Google

Buza Jonny
24 iunie 2016 22:14

It's clean, it has some intimacy, the staff is cool, but the food tries to be way too fancy for this place. I had no idea what to order. The drinks are OK, but their prices are way too expensive. A short / long espresso is 6 RON (1.33€) and it doesn't even taste good. For a coffee, prices are usually 1€. Overall it's a lovely place.
Sursa: Google