Ardealul

Bulevardul Saturn 38, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Ardealul

Restaurantul Ardealul, cu o atmosfera placuta si un serviciu agreabil, va asteapta cu specialitati internationale, dar mai ales cu preparate traditionale romanesti. De ce sa te ascunzi intr-un restaurant fad si fara viata. Vino la Restaurant Ardealul si bucura-te de ambientul placut, de preparatele culinare de mare savoare si de preturi pentru orice buzunar. Bucura-te de tot ce e mai bun.

Restaurantul Ardealul, este situat in Brasov pe strada Saturn (complex Ardealul),intr-o locatie linistita. Restaurantul Ardealul va asteapta cu 150 locuri dispuse intr-o ambianta deosebita, bucatarie dotata ultra modern si parcare.Cu un meniu foarte diversificat, Restaurant Ardealul, este un restaurant pentru orice clasa de consumatori.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ardealul"

Păreri despre "Ardealul"

TwinRose s
21 noiembrie 2017 00:50

Chelneri sunt respectuoși și atenți cu clienti. Servirea se face că la carte,meniul este complex și se fac și comenzi special, se pot face comenzi,exista intrare pentru cărucior cu rotile,au parcare privata,musică pe fundal,un local de 5 stele. Mâncarea deosebit de buna,iar curățenia și profesionalismul se resimte la fiecare comanda. L as recomanda mai departe cu drag
Sursa: Google

Victor-Rares Greiner
2 noiembrie 2017 17:06

Curat, servire promptă, interior modern, plasat excelent.
Sursa: Google

Floo
9 decembrie 2016 17:57

Amenajare de pe vremea Ardealului!
Sursa: Google