Ando's

Bulevardul 15 Noiembrie 6, Brașov

Rezervă gratuit la Ando's

Din dorinta de a consacra calitatea si profesionalismul serviciilor noastre, produsele pe care Ando's le ofera, respecta cele mai inalte standarde. Acest lucru se datoreaza si faptului ca privim fiecare cerere a clientilor ca pe o provocare menita a imbunatati abilitatile noastre. Amplasat central ( Zona Teatrul Dramatic), este primul nostru spatiu comercial cu profil fast-food. Inaugurarea s-a făcut in Aprilie 2006. Fastfood-ul este dotat cu aparatură nouă ultramodernă şi ecologică. Personalul este calificat şi bine pregătit profesional. Produsele sunt permanent proaspete, păstrate şi servite în condiţii igienice şi ecologice. Pizzeria Ando's Acordam atentie si celor mai mici detalii pentru a crea o atmosfera relaxanta si primitoare, dar in acelasi timp vibranta si cu un stil desavarsit. Va invitam sa luati un loc la noi la masa, sa incercati una din retetele noastre unice, inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. Veti gusta ingrediente proaspete combinate intr-un mod deosebit. Pizzeria nostra are o capacitate de 90 de locuri in interior dotata modern. Dispunem si de saloane pentru nefumatori. Am introdus retete unice, iar bucatarii si pizzerii nostri sunt pregatiti sa va gateasca cele mai bune feluri de mancare. Am invatat ce ingrediente dau un gust desavarsit, cum sa va servim cat mai bine, si ce va face sa reveniti la noi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ando's"

Păreri despre "Ando's"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Ando's" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Mmm
14 ianuarie 2021 20:37

We've ordered thru their own delivery option and it took more than an hour to get the food and the guy refused to bring the food close to the apartment, he waited at the car. The chicken was really cold, never ordering again. Will give an update tomorrow regarding the quality of the chicken after mornin coffee
Sursa: Google

Cristian
17 martie 2020 14:52

Good fast food spot. Didn't have the chicken (would've been a half hr wait) so I tried the steak and lamb kebab plate. Big portion. Tasty. Decent prices.
Sursa: Google

Sergiu
2 octombrie 2020 15:53

Low prices and the portions are generous!
Sursa: Google

Vicol
9 octombrie 2020 20:04

Good Shaorwma's...
Recommend...
Sursa: Google

CocolinoFan
15 martie 2020 17:12

Cheap, good food. You have to try it.
Upstairs also a good and cheap pizzeria.
Sursa: Google