Blue Acqua Restaurant

0,0 / 2 voturi
Preț Premium
Mediteraneană
Strada Arcu 78, Iași

Blue Acqua Restaurant

0,0 / 2 voturi
Preț Premium
Mediteraneană
Strada Arcu 78, Iași
Rezervă o masă online
Pe Soseaua Arcului, unde odinioara erau felinare cu gaz infipte in stalpi de fonta turnati cu zorzoane, se afla odinioara, restautrant “La Salcia”, care a avut in timp, oaspeti de seama si bucatari maestri in cele mai bune mancaruri romanesti. Acum, restaurantul s-a transformat intr-un popas al iubitorilor de peste, s-a imbracat cu haine noi, creand un ambient nou, placut si relaxant si se cheama “Blue Acqua”, unde, pastrand traditia cu bucate alese, de pe meleagurile galatene, oameni cu dragoste pentru preparatele din peste au adus bucatari de soi si experienta acumulata la restaurantul “Blue Acqua” din Galati, pentru a desfata simturile celor cu o pofta de saramura de crap salbatic sau somn, prinsi de pescari iscusiti din Tulcea, Galati sau Constanta si au transformat vechia taverna intr-un restaurant cu mancaruri desavasite. Aici, la Bue Acqua, te asteapta bucatari vrednici de toate aprecierile care se intrec sa faca bucate alese din peste si te fac sa poftesti la ciorbe din perisoare de peste, sau o ciorba de peste alba cum numai in delta gasesti. Si daca vrei sa treci la felul urmator, personalul atent si prea-indemanatic te poate servi cu multe alte feluri la alegere, mai sophisticate, punandu-ti spre servire platouri cu fructe de mare, creveti in crusta de cocos, frigarui de fructe de mare, acompaniate de un orez cu ghimbir sau alte garnituri preparate dupa retete de pe meleaguri mediteraneene… Si, daca vrei sa incerci o sepie, o caracatita sau midii proaspete le gasesti tot la noi, pregatite cu maiestrie pe grill sau in diverse sosuri. Iar ca desfatarea simturilor sa fie pe masura pretentiilor, preparatele nostre se cununa cu soiuri alese de vin alb si inmiresmat de Recas si Macin, baute cu masura din carafe de sticla, ca sa bucure si prin culoarea lor de gutuie abia parguita. Pentru cei care au pofte de carne, restaurantul nostru ii asteapta cu o saramura de pui cum numai noi stim sa facem, la care merge o mamaliguta calda si un ardei iute, sau un muschi de vita, pregatit cu multa arta, caci bucatarii nostri nu se lasa mai prejos nici la aceasta provocare. Si ca papilele gustative sa fie rasfatate cu un desert, va recomandam cu drag un Puffy Cherry, un Tiramisu sau o negresa delicioasa, peste care curge orice fel de inghetata.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Blue Acqua Restaurant"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Blue Acqua Restaurant

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Blue Acqua Restaurant" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

A Adrian
7 martie 2021 22:52 Rezervat în data de 7 martie 2021

A Andrei
3 octombrie 2020 20:12 Rezervat în data de 3 octombrie 2020

Iulian
12 noiembrie 2021 20:08

Great sea food in Iasi! Highly recommended! Be prepared to pay extra if ordering carry out
Sursa: Google

Alex
8 septembrie 2021 22:50

Great food, reasonable service
Can get really delayed when full. If you order wine, order by the pint rather than glass. Same quality, better price.
Sursa: Google

Emanuel
29 septembrie 2021 19:28

Unfortunately the seats are the worst possible. Our 2 years old daughter has fallen through them and hit her head. The food and service are irrelevant in this case.
Sursa: Google

Maria
14 iunie 2021 08:36

Great place that delivers at home as well, not terribly pricey for the quality, delicious food and helpful waiters. However, they could be nicer and talk less loud between one another - the waiters, that is. Otherwise great place. Don't recommend it on sundays, as it was definitely too crowded for us.
Sursa: Google

ERNA
31 iulie 2021 00:05

Good food but way too expensive. Good music, but a bit too loud and couldn't have a proper conversation. Nice looking and good service
Sursa: Google