Blue Acqua Restaurant

4,8 / 8 voturi
Preț Premium
Mediteraneană
Strada Arcu 78, Iași

Blue Acqua Restaurant

4,8 / 8 voturi
Preț Premium
Mediteraneană
Strada Arcu 78, Iași
Rezervă o masă online
Pe Soseaua Arcului, unde odinioara erau felinare cu gaz infipte in stalpi de fonta turnati cu zorzoane, se afla odinioara, restautrant “La Salcia”, care a avut in timp, oaspeti de seama si bucatari maestri in cele mai bune mancaruri romanesti. Acum, restaurantul s-a transformat intr-un popas al iubitorilor de peste, s-a imbracat cu haine noi, creand un ambient nou, placut si relaxant si se cheama “Blue Acqua”, unde, pastrand traditia cu bucate alese, de pe meleagurile galatene, oameni cu dragoste pentru preparatele din peste au adus bucatari de soi si experienta acumulata la restaurantul “Blue Acqua” din Galati, pentru a desfata simturile celor cu o pofta de saramura de crap salbatic sau somn, prinsi de pescari iscusiti din Tulcea, Galati sau Constanta si au transformat vechia taverna intr-un restaurant cu mancaruri desavasite. Aici, la Bue Acqua, te asteapta bucatari vrednici de toate aprecierile care se intrec sa faca bucate alese din peste si te fac sa poftesti la ciorbe din perisoare de peste, sau o ciorba de peste alba cum numai in delta gasesti. Si daca vrei sa treci la felul urmator, personalul atent si prea-indemanatic te poate servi cu multe alte feluri la alegere, mai sophisticate, punandu-ti spre servire platouri cu fructe de mare, creveti in crusta de cocos, frigarui de fructe de mare, acompaniate de un orez cu ghimbir sau alte garnituri preparate dupa retete de pe meleaguri mediteraneene… Si, daca vrei sa incerci o sepie, o caracatita sau midii proaspete le gasesti tot la noi, pregatite cu maiestrie pe grill sau in diverse sosuri. Iar ca desfatarea simturilor sa fie pe masura pretentiilor, preparatele nostre se cununa cu soiuri alese de vin alb si inmiresmat de Recas si Macin, baute cu masura din carafe de sticla, ca sa bucure si prin culoarea lor de gutuie abia parguita. Pentru cei care au pofte de carne, restaurantul nostru ii asteapta cu o saramura de pui cum numai noi stim sa facem, la care merge o mamaliguta calda si un ardei iute, sau un muschi de vita, pregatit cu multa arta, caci bucatarii nostri nu se lasa mai prejos nici la aceasta provocare. Si ca papilele gustative sa fie rasfatate cu un desert, va recomandam cu drag un Puffy Cherry, un Tiramisu sau o negresa delicioasa, peste care curge orice fel de inghetata.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Blue Acqua Restaurant"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Blue Acqua Restaurant

4,8 / 8 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Blue Acqua Restaurant" pot lăsa o recenzie.

C Cristina
10 iunie 2023 11:58 Rezervat în data de 9 iunie 2023

A Andrei
9 aprilie 2023 19:02 Rezervat în data de 9 aprilie 2023

E Eduard
30 noiembrie 2022 22:05 Rezervat în data de 30 noiembrie 2022

Prea bun peștele!!! Iar servirea de nota 10! Mai greu cu copiii celor de la alte mese ce erau lăsați liberi prin local sa zburde și sa țipe.

V Vlad
31 octombrie 2022 15:06 Rezervat în data de 30 octombrie 2022

R Robert
21 august 2022 15:04 Rezervat în data de 20 august 2022

A Adrian
14 februarie 2022 23:04 Rezervat în data de 14 februarie 2022

A Adrian
7 martie 2021 22:52 Rezervat în data de 7 martie 2021

A Andrei
3 octombrie 2020 20:12 Rezervat în data de 3 octombrie 2020

Joao
9 august 2022 17:13

We has a family, came to eat here by recommendation of someone important.
Needless to say that we will not return.
We ate fish and meat separately, but we ate seafood together...
Lastly it gave us diarrhea.
We already told the person, that recommended the place, what happened.
Suggestion to all.... stay out!
Sursa: Google

Bianca
15 august 2022 20:33

I came here with some relatives for the fish. We had a lot of delicious dishes. The mussles were my favourites. We also had some sort of frito misto, whis was delicious and a plate from Danube. Anyways that was not really on our taste. The place looks very nice, it is clean and pleasant. I reccomend it for a fish festine anytime.
Sursa: Google

Andrei
29 aprilie 2022 22:08

Overall a good experience but not 5 stars because the beer was put wrong in the glass and overflew, the fishmeat from the soup was cold inside (only the big pieces) and the ginger lemonade was just a simple lemonade with big pieces of ginger added providing almost no taste in it.
Sursa: Google

Simona
14 mai 2023 12:26

A place where you can find Mediterranean food. Nice staff and atmosphere.
Sursa: Google

SmartLight
27 mai 2022 16:21

10 for the service:
We have arrived exactly at the closing hour, asking for a complicated desert (hot brownie & icecream).
Even if we have asked it to take it away, it was possible to have it at the table, even after the reataurant has closed.

The cake is delicious, by the way!
Have to try it!

Came back next day for more 🙈
Sursa: Google