Zexe Zahana


4,7 / 29 voturi
Icoanei 80, Ştefan cel Mare, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Zexe Zahana

Un festin cu umor și tradiții dintr-o locantă interbelică aflată la răscruce de trei ulițe pestrițe, între străzile Icoanei, Leonida și Domnița Ruxanda.Mizilicuri si antreuri, tuslamale, carnati, pastrame si fripturi pe jar gatite neaos cu cinste si corectitudine si vorbe stropite cu alb de Panciu ori de Pietroasele.

Va asteptam sa va fericim cu haz si vigoare ca musafiri ori clienti cu mese cumsecade si muzica buna pe care tot romanul le viseaza.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Zexe Zahana"

Păreri despre "Zexe Zahana"

A Alice
22 octombrie 2018 09:12 Rezervat în data de 20 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera interbelica, cum zic ei, vine la pachet cu o pastrama minunata. Pentru iubitorii de carnuri, este locul perfect! Desertul cu migdale este genial!

A Alina
23 octombrie 2017 11:29 Rezervat în data de 21 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Mancarea a fost excelenta, foarte gustoasa (de incercat maduva in os, berbecut la gratar si MUSAI deserturile). Servirea a fost impecabila, tot personalul a fost ireprosabil.

S Stefan
19 iunie 2017 14:44 Rezervat în data de 18 iunie 2017 prin ialoc.ro

Mi-ar fi plăcut sa ma anunțe în momentul confirmării rezervării ca aveau la aceeași ora un eveniment (botez) care a fost destul de deranjant pentru cei care doreau un prânz liniștit . În rest experienta a fost ca de obicei foarte buna.

Ciubotaru zamfir viorel
11 februarie 2019 10:53

Mancarea si vinul au fost foarte bune. Timpul de asteptare al comenzilor putin lung . In continuare un restaurant de top dar trebuie lucrat putin la managementul ospatarilor pentru zilele cand sunt mese festive la parter.
Sursa: Google

Stefan Petrov
1 februarie 2019 22:29

Great location. Pretty fancy and prices are rather high but it is worth it from time to time. I reccommend the house specialties.
Sursa: Google

Pedro González
28 octombrie 2018 15:06

High quality Romanian food.

Excellent service, authentic atmosphere, real Romanian style.

Great experience in this restaurant. The best of all was that the price was lower than I expected for a full complete meal, dessert included which was delicious.

Totally recommended.
Sursa: Google

Andrei H. Radu
13 ianuarie 2019 18:58

Inspiring a part of the romanian past, the interior design was really good. The servers too kind and the meals got at the table in no time. Looking forward to go again, especially with a foreigner
Sursa: Google

Yair Bar Zohar
23 septembrie 2018 22:23

This successful restaurant has three branches throughout Bucharest. This branch is located right in the heart of Bucharest, not far from the main attractions. The restaurant serves a wide range of Romanian cuisine, fish and various meats. It is worth saving a place for the wonderful desserts of the place! Prices are reasonable. Opening hours: 12:00 to midnight.
Sursa: Google