Trickshot

Calea Floreasca 246B, Floreasca, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Trickshot

Rezervările se pot face pentru zona de jocuri sau pentru restaurant/terasă.
Vă rugăm să specificați unde anume doriți rezervarea în căsuța "Alte detalii referitoare la rezervare" (pasul 2 al rezervării).


Reunim în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts, locatia ideala pentru evenimente corporate, personalizate, team building-uri, aniversari sau competitii sportive.

Atmosfera specială pe care am construit-o în jurul celor 8 piste de bowling, 10 mese de biliard și 3 ținte de darts, continuă cu aceeași intensitate în zona de restaurant, la cafenea sau pe terasă. Designul, cu o discretă notă retro, transmite un aer relaxant și îți lasă privirea să călătorească lejer dintr-un colț în altul, din dreptul bucătăriei deschise până în zona destinata pasionatilor de jocuri sportive.

Trickshot este un concept nou, modern, unic in Bucuresti, locul despre care stii ca poate fi alegerea ta cand te gandesti la un restaurant cu specific international bun, din Nordul Capitalei, dar si locul in care evenimentele alaturi de colegi, prieteni sau familie, sunt pregatite pana la ultimul detaliu de echipa noastra.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trickshot"

Păreri despre "Trickshot"

A Alexandru
29 iulie 2017 08:03 Rezervat în data de 28 iulie 2017 prin ialoc.ro

Terasa este minunata. Mesele sunt un pic înghesuite, ai nevoie de ceva contorsionism sa te ridici de la masă. Mâncarea foarte bună, revin de fiecare dată cu placere. Servirea foarte buna.