The Embassy Park - închis permanent
The Embassy Park - închis permanent
4,5 / 38 voturiThe Embassy Park nu acceptă rezervări pe terasa din față. Embassy Park is a bar/lounge/restaurant that aims to complete the variety offered by the locations on Herastrau Park and it brings a young spirit and a tasty and generous menu, as well as a friendly atmosphere, which we try to inspire our clients through both the correct statement and the sustained efforts of "the Embassy" team, efforts to fully satisfy the wishes of our guests. Embassy Park wants to become your favorite place and, in order to reach our goal, we expect you to be our guest, try our products, and then give us feedback that will help us improve our standards.
Program
- Luni - Vineri
- 11:00 - 23:00
- Sâmbătă - Duminică
- 12:00 - 00:00
Caracteristici
Păreri despre The Embassy Park
Desi am cerut o scrumiera de doua ori nu am primit una pana la finalul experientei, ne-am “imprumutat” noi una de la masa vecina si un alt lucru deranjant a fost faptul ca am primit niste cartofi prajiti care aveau un gust ce te faceau sa crezi ca sunt facuti cu o zi inainte, sau cel putin intr-un ulei vechi, plus ca erau reci. M-a dezamagit putin experienta, deoarece mergeam mereu la aceasta locatie si eram tare multumita, dar cred ca schimbarile ce au intervenit nu au adus prea mult “bine”.
Mulțumesc în mod deosebit ospătarului care a avut grijă ca aniversarea mea să fie minunată. Atitudinea sa a fost exemplară, a avut grijă ca totul să iasă perfect!
Comanda gresita, obligata sa o platesc si asa, gresita fiind, sub pretextul ca asa am comandat eu, desi aveam martori care confirmau contrariul. Mentionez si faptul ca ospatarul nu si-a notat absolut nimic din ceea ce a fost comandat, motiv pentru care probabil a incurcat preparatele.
Deși masa era rezervată, nu era pregătită. A fost pregătită după 30 min. Servire slabă. Sub nota 1.
Mancarea buna si atmosfera ok. Preturile sunt mai mici ca la alte localuri din zona Nordului, insa servirea lasa de dorit: numar de chelneri subdimensionat pentru capacitatea localului iar profesionalismul lor la un nivel scazut (o bere adusa dupa 25 de minute).