Filicori Zecchini

Calea Floreasca 246B, Militari, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Filicori Zecchini

Filicori Zecchini este unul dintre cei mai vechi producători italieni de cafea, compania luând ființă în Bologna, în 1919 și fiind în continuare condusă de cele două familii, Filicori și Zecchini.

În România, brandul este importat și promovat, în exclusivitate, prin Horeca Expert, fiind prezent în 5 mari orașe; Constanța, București, Ploiești, Iași și Brașov. În total, în România sunt active 7 francize Filicori Zecchini.

Filicori Zecchini propune o atmosferă cochetă și rafinată, un spațiu în care cafeaua capătă o dimensiune culturală, fiecare având povestea ei. Aici, clienții pot servi micul dejun alături de o cafea atent preparată, pot citi presa, se pot relaxa și pot beneficia de un mediu propice întâlnirilor business.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Filicori Zecchini"

Păreri despre "Filicori Zecchini"

A.K West
23 mai 2017 22:54

Good coffee and good deserts
Nicely designed in a good atmosphere, service is ok, outside sitting area is pleasant on the mall roof
Sursa: Google

Alina Iuliana
29 aprilie 2018 21:04

Slow service
Sursa: Google

Constantinescu Andrei
26 decembrie 2017 15:39

Am asteptat 20 minute fara sa vina cineva sa ia comanda. Tin sa mentionez ca m-am asezat la o masa in fata barului. Dupa ceva timp am intrebat-o pe chelnerita de un meniu de cafea; nu am fost bagat in seama.
Sursa: Google

Stefan A
6 ianuarie 2018 15:27

M-am simțit bine și asta cred că este suficient.
Sursa: Google

Игорь Швецов
12 septembrie 2017 16:31

Международная всемирная сеть. Цены соответственные. Но обслуживание , помещение и оформление отличные. Чай и чизкейк вкусные.
Sursa: Google