Elfi - Urban Kitchen & Sky Bar

Strada Iancu Nicolae 29, Băneasa, București

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Elfi - Urban Kitchen & Sky Bar

Plecand de la ideea pizzeriilor de familie italiene unde toti clientii sunt la fel de importanti, initial am vrut sa facem o “sufragerie” unde clientii sa poata manca, bea si sa schimbe o vorba cu cineva care chiar asculta si acorda importanta la ceea ce spun. Dar am simtit ca trebuie sa facem mai mult. Astfel, ne mandrim ca ne putem intampina clientii, care in cele mai multe cazuri depașesc aceasta conditie si ne devin prieteni, cu un semineu cu lemne pentru clipe de relaxare si sa nu uitam coniacul, precum si cu o biblioteca in care se gasesc carți … adevărate … Unele inca mai au mirosul cernelii si pagini lipite intre ele. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la umplerea rafturilor cu titluri si autori de mare valoare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Elfi - Urban Kitchen & Sky Bar"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Elfi - Urban Kitchen & Sky Bar"

Dorin V. Draghici
21 noiembrie 2017 22:58

New urban kitchen in Pipera. Good service, nice location, contemporary design and a sufficient selection of dishes. Things can and should improve for the better in time.
Sursa: Google

Sanda Beuran
6 ianuarie 2018 08:39

Locatie noua pentru Casa Elfi, pe str.Erou Iancu Nicolae. Decor nou, mai modern. Sincera sa fiu, imi placea mai mult decorul rustic italienesc din vechea locatie (bd. PIPERA). Mancarea este buna si pizza exceptionala. Se poate si comanda pentru acasa. In noua locatie au o terasa la etaj de unde se vede Pipera.
Sursa: Google

Olteanu Olteanu
8 ianuarie 2018 12:11

Manacarea este foarte buna. Un restaurant de nota 10.
Sursa: Google