Conacul Nobil


4,2 / 7 voturi
Bulevardul Decebal 12, Alba Iulia, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Conacul Nobil

Restaurant cu specific internațional, într-o casă boierească, după orânduiala românească. Firește, cu toate cele de trebuință: cu loc de joacă pentru copii, cu meniu pentru toate gusturile, cu băuturi fine și deserturi apetisante.

Meniul restaurantului “La Conac” are o mulțime de rețete din bucătaria italiană, americană, mexicană și românescă, de la variate feluri de pește și fructe de mare, la fripturi, salate și deserturi fine, care vă vor face să reveniți cu drag “pe moșie” la resturantul “La Conac”, toate stropite din belșug cu vinuri din soiuri alese.

Locul perfect care vă oferă confort și intimitate, locul unde vă puteți desfășura botezul, ziua de naștere, sau unde puteți petrece alături de invitații, la cele mai înalte standarde de calitate!
Petreceți clipe de neuitat într-o atmosferă cu iz interbelic, galantă, a rafinamentului extrem.

Restaurantul “La Conac” vă așteaptă pentru o masă delicioasă, în locul unde evenimentele speciale din viața dvs. pot deveni deosebite și de neuitat!

Nota: Spatiu de joaca pentru copii la parter si etaj supravegheat de un adult.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Conacul Nobil"

Păreri despre "Conacul Nobil"

R Ramona
17 februarie 2019 22:07 Rezervat în data de 17 februarie 2019 prin ialoc.ro

Mancarea este excelenra, recomand cotlet Magnum(este o portie mare si gustoasa) Am comandat pentru fetita o pizza cu pui si ciuperci si prezentarea a fost speciala: a avut ochi, gurita, urechi. Ar merge un pic de muzica in restaurant.

C Cristi
14 mai 2017 22:04 Rezervat în data de 13 mai 2017 prin ialoc.ro

Serviciu atent, mâncare buna si loc de joaca pentru copii. De încercat