Complex Herăstrău


2 recenzii
Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Complex Herăstrău

Într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, puteți savura atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, pe care le puteți asocia cu o selecție de băuturi fine. Restaurantul "Herastrau" constituie cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Structurat astfel incat sa puteti opta pentru o masa in zona eleganta din salonul central sau pentru zona terasei si a pontonului pentru o ambianta relaxanta și muzică live de joi până duminică începând cu ora 17:00 .

De asemenea, va oferim posibilitatea sa luati masa pe vasul " Lastunul". Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 20 de persoane.

Pe langă bucătaria specifică și seviciile ireproșabile aveți la dispoziție locuri de parcare gratuite precum și posibilitatea de a distra copiii în vecinătatea restaurantului pe " Insula Copiilor"

La Restaurantul Herastrau, puteti opta pentru deliciosul meniu la Lake Garden si Lake Lounge in mijlocul naturii, cu o priveliste superba spre lacul Herastrau. De asemenea la Lake Garden puteti beneficia de vaporizatoare de aer rece si de posibilitatea de a viziona diferite evenimente sportive.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Complex Herăstrău"

Program

Luni - Vineri
12:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Complex Herăstrău"

Gherasim Antonio
31 octombrie 2017 15:14

Staff very professional and helpful. Rooms very large and clean. Good choice of food for breakfast.
Sursa: Google

bogdan voica
15 octombrie 2017 14:21

Elegant, cosy and a bit old style..but quality
Sursa: Google

Kent Robert Swick Jr.
26 iunie 2017 13:59

Andrei was a fantastic waiter, and the food was delicious and beautiful. From a bright and brilliant bruschetta to an amazing anti pasta plate, our entire dining experience with spectacular.
Sursa: Google

L C
11 septembrie 2017 15:17

Outstanding location but service is terrible. 25 minutes waiting time for an espresso and a bottle of water. Three tables with customers. 3 o'clock in the afternoon.
Sursa: Google

Lu Chan
10 iulie 2017 21:30

Very nice place.
Worth the walk. Food is delicious. 👍🏼
Sursa: Google