Azuko Bar&Cofee


0,0 / 1 vot
Pasajul Villacrosse , Centrul vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Azuko Bar&Cofee

Azuko Bar&Cofee nu acceptă rezervări pe perioada weekend-ului.

Azuko Bar&Coffee este situat in centrul vechi din Bucuresti, la intrarea de pe Calea Victoriei pe Pasajul Macca-Villacrosse.Azuko Bar&Coffee vine cu un decor specific cafenelelor ,cu un meniu variat si multe preparate pe baza de cafea. Punctul forte al meniului il reprezinta variatatea de arome pentru narghilea. Va asteptam cu placere intr-o atmosfera relaxanta sa savurati specialitatile ce satisfac toate gusturile si aroma inconfundabila a cafelei alaturi de o narghilea, toate pregatite cu atentie pentru clientii nostrii.

Daca doresti sa servesti o cafea, un ceai sau sa petreci impreuna cu prietenii o seara de neuitat te asteptam sa ne treci pragul. De indata ce vei intra pe pasaj vei fii surprins de aromele de la narghilele pe care sfaraie carbunii incinsi. Daca doresti sa ai parte de o experienta interesanta te asteptam la Azuko Bar&Coffe pentru a savura cele mai bune arome de narghilea pregatita special pentru tine.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Azuko Bar&Cofee"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 04:00

Caracteristici

Păreri despre "Azuko Bar&Cofee"

Alex GxG Nãstase
17 martie 2019 15:13

Azuko is situated in the old town side of the town, where most of the pubs and night clubs are situated but Azuko is different from the rest because of its incredibly friendly staff and nice spots inside the Cafe.
Sursa: Google

Alex Oprea
17 martie 2019 11:21

Very good vape. I had blueberry mint. And an unfiltered beer. Very good prices.
Sursa: Google

levent ozsaygili
27 martie 2019 17:43

Nice but not for me :(
Sursa: Google

ThrallKing
1 martie 2019 21:27

Nice place to enjoy sisha and to relax with ur friends
Sursa: Google

Maria Pandele
15 noiembrie 2018 00:27

We were asked to pay more than we ordered, almost double by a blonde bartender. And when we asked to see the security cameras they said that it doesn't reach our table. This experience ruined our night and we will never come here again!
Sursa: Google