Aubert

Strada Gârniţei 5, Berceni, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Aubert

La restaurant Aubert, specialistii nostri bucatari va ofera preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca, gustoase si sanatoase, care satisfac si cele mai exigente gusturi ale gurmanzilor pe tot parcursul anului. La sugestia clientilor, seful bucatar poate prepara si produse sugerate de catre acestia.

Aubert Events va pune la dispozitie 3 saloane de evenimente potrivite pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Aubert"

Păreri despre "Aubert"

Sorin Oancea
4 martie 2017 12:01

Nice place for events
Sursa: Google

cornel m
11 decembrie 2016 16:10

.
Sursa: Google

Buc1tab.exchange Buc
4 decembrie 2017 12:32

Am închiriat unul dintre localuri pt un botez in Octombrie , cea mai mare teapa posibila! Cu un menu all inclusiv am aflat in seara evenimentului ca vinul se da LA CARAFA si nu la sticla asa cum te aștepți atunci cand alegi cel mai scump menu de băuturi. La ora 11 noaptea au venit sa strige in microfon sa scoatem toate mașinile afara din parcarea lor, alt moment de rahat! Chelnerii nu au fost prezenți pe durata evenimentului, veneau invitații si nu aveau nici macar pahar sa dam noroc, erai zeci de minute in care in salon nu era prezent nici macar un chelner , invitații nu aveau cui sa comande de băut! Mâncarea rece! Orice rugăminte este posibila pana la momentul evenimentul , apoi se găsesc numai scuze ieftine! Dl Robert faceți o treaba de tot rahatul!
Nu recomand nici dușmanilor aceasta locație!
Am plătit f mult pt niste servicii de rahat!
Sursa: Google

Andrei L
7 februarie 2018 09:51

Dupa un botez, probleme mari. Cred ca a fost ceva stricat in aperitive. Jenant. Dar ce ne mai mira in Romania?
Sursa: Google

NV3O Bike
11 februarie 2018 03:21

Cel mai bun local ever!Recomand!!!
Sursa: Google