Prato Catering

Strada Ionescu Crum 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Prato Catering

Restaurantul Prato catering functioneaza in incinta Business Park Brasov, una din cele mai moderne cladiri de birouri, in cadrul careia isi desfasoara activitatea numeroase companii internationale.
Restaurantul dispune de o bucatarie amenajata conform standardelor europene, doua linii moderne de autoservire, sala de mese cu o capacitate de 180 de locuri unde se pot organiza evenimente.
Ne straduim sa venim in intampinarea dorintelor si gusturilor culinare atat ale clientilor nostri din cadrul Business Park cat si ai celor din exterior. Va asteptam cu drag!

Cafeneaua Prato, cu o capacitate de 50 de locuri, va ofera o gama variata de produse intr-un ambient placut potrivit atat pentru intalniri de afaceri cat si pentru o binemeritata pauza de cafea.
Va invitam sa savurati o preparatele noastre din cafea incepand de la clasicul expresso pana la latte macchiato, freshuri, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, prajituri si produse de patiserie. Daca sunteti un iubitor de pizza ati nimerit in locul potrivit.
Venim in intampinarea dvs. cu un meniu diversificat de pizza facuta in casa din faina de grau dur precum si mai multe sortimente de sandwichuri proaspat facute din ingrediente alese cu grija pentru dvs.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Prato Catering"

Program

Luni - Vineri
08:00 - 16:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Prato Catering"

Radu Moian-Dusa
21 septembrie 2018 13:23

Too expensive. The food is cold almost every time.
Sursa: Google

Andrei Emanuel Tataru
20 iulie 2018 16:57

High prices, same food every day, low quality food, poor selection. At least after the prices have been raised you no longer have to stand in line to get some food. :)
Sursa: Google

Sz Anca
12 august 2018 12:25

Worms were found in soups; very expensive and the food does not taste good
Sursa: Google

Andreea Grigorescu
17 iulie 2018 18:37

The prices are on the higher side comparing to other canteens. Menu options are not equally as good from day to day and vegetarian options are limited.
Sursa: Google

Gibraltar Hammer
11 septembrie 2018 11:24

Yes, not a big fan
Sursa: Google