Hotel Bella Vista ***

Strada 7 Izvoare, Sacele 44, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Hotel Bella Vista ***

Amplasata in mijlocul naturii, la o altitudine de 800 m, cu o panorama exceptionala departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita, Complex Turistic Bella Vista *** va invita sa petreceti clipe de poveste intr-o ambianta unica.

Complexul va pune la dispozitie 16 camere duble dotate clasic si in acelasi timp cu foarte mul bun gust, terase panoramice, gradina de vara, 2 salii de restaurant cu o capacitate de 100 respectiv 150 locuri.

La doar 20 de minute de centrul Brasovului, 5 minute DN1 ( Bucuresti - Brasov ),5 minute Parc Aventura si Aquapark, 30 minute Predeal sau Poiana Brasov;

Complexul Turistic Bella Vista Brasov,
Este deschis pentru a oferi un nou standard al serviciilor turistice destinate calatorilor romani si straini: sejururi in mijlocul naturii, dar in apropierea orasului cu posibilitatea de a efectua turism cultural, ecleziastic, de circulatie, expeditii montane, afaceri sau da relaxare, pur si simplu, cu familia sau prietenii retrasi in mijlocul unui peisaj montan superb.

Amplasare in Brasov:
Acesta este amplasat in Sacele , la poalele padurii, in mijlocul naturii, la o altitudine de 800 m, cu o panorama exceptionala, departe de disconfortul urban. Va invitam sa petreceti clipe de poveste intr-o ambianta unica si relaxanta. Posibilitatiile nemarginite de a va petrece timpul alocat sejurului, va face cu siguranta din vacanta Dumneavoastra o amintire placuta.


Principalele puncte turistice:
- Biserica Neagra Brasov- 11.8 km - 12 min;
- Piata Sfatului Brasov - 11.5 km - 11 min;
- Poiana Brasov - 25 km - 35 min;
- Cetate Rasnov - 30 km - 42 min;
- Rasnov - 40 km - 47 min;
- Bran - 53 km - 59 min;
- Statiunea Predeal - 21 km - 25 min;
- Busteni - 33 km - 37 min;
- Castel Peles - 40 km - 44 min;
- Sinaia - 54 km - 54 min;
- Azuga - 42 km - 41 min;

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hotel Bella Vista ***"

Program

Luni - Duminică
00:00 - 00:00

Caracteristici