Domeniul Dâmbu Morii

Strada Aluniș FN, Brașov
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Domeniul Dâmbu Morii

Aflat la 7 km de centrul Brașovului (una din cele mai frumoase destinații montane din România), Domeniul Dâmbu Morii deschide porțile către o oază de confort și relaxare, oferind refugiul ideal departe de rutina cotidiană.

Mediul prietenos și atmosfera primitoare vor transforma sejurul tău într-o experiență memorabilă. Descoperă natura și lasă-te furat de peisajul pitoresc al unui colț de lume aflat la poalele munților!

La doar câteva minute de traseul ce conduce la Cascada și Canionul 7 scări (reabilitate în anul 2015) cât și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 15.000 m² poate fi locul ideal unde te poți deconecta de la rutina cotidiană. Bucură-te de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.

Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere din care 21 duble și 10 triple) este completată de restaurantul Dâmbu Morii (capacitate de 110 locuri), sala de evenimente festive sau corporate Treselle (capacitate de 250 de locuri) și două săli de conferințe (sala privo cu 60 de locuri, sala premier cu 80 de locuri) având dotări specifice: flip chart, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, internet de mare viteză, lumină naturală. Vă punem la dispoziție singura piscină exterioară încălzită din Brașov. Pentru prichindei locul de joacă în aer liber va fi o adevărată aventură. Meniurile tradiționale românești ale restaurantului și păstrăvăria proprie pot fi alegerile sigure ale unei mese reușite.

Restaurant Dâmbu Morii

Aerul curat de munte, drumețiile și explorarea frumuseții naturii din împrejurimi îți vor deschide cu siguranță apetitul. Restaurantul Dâmbu Morii se remarcă printr-o ambianță prietenoasă, un stil clasic cu accente elegante și un meniu tradițional delicios. Pasiunea bucatarului chef stă în spatele preparatelor proaspete și bogate în gust. Lansăm invitația către meniuri sănătoase, făcute în casă, gătite la cuptor pe lemne sau preparate la minut. Fie că dorești o ciorbă fierbinte de fasole cu ciolan afumat, un cuștulău tradițional sau un mușchiuleț fraged Black Angus ce sfârâie pe plită chiar sub ochii tăi, restaurantul se află la dispoziția ta în fiecare zi, începând cu ora 8.00 până la ultimul client. Din meniu nu lipsesc tradiționalele sărmaluțe de casă cu ardei și smântână, tochitura moldovenească, “Borcanul bunicii” și alte preparate cu specific românesc. Păstrăvul din lacurile proprii pregătit cu mujdei de usturoi și mămăliguță este specialitatea casei, o alegere excelentă. Sezonul cald oferă experiențe memorabile la terasa exterioară amenajată de-a lungul lacurilor cu păstrav, la umbra mestecenilor bătrâni, alături de vechea moară ce toarce liniștită în apă vie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Domeniul Dâmbu Morii"

Păreri despre "Domeniul Dâmbu Morii"

Yaniv Allon
14 septembrie 2017 17:30

Excelente service, Very good food and good loking place. We aet lunch and for sure coming back to eat dinner :)
There is a beautifull park close by. Play ground for children, small friendly dog named 'Sasha' and even amazing beatifull horse.
Sursa: Google

Dan Coman
9 august 2017 19:20

I am reviewing the restaurant here only. The food is very good. The prices are quite high. The services could be better. I mean, they are very friendly and all, but the time you have to wait for the food is way too long.
Sursa: Google

Andrei Stanciu
18 iulie 2017 11:23

Nice and quiet. The outside pool is awesome!
Sursa: Google

manuela cosmina Filip
14 iunie 2017 14:01

very nice location, fresh air, good service at the pool bar, beautiful scenery... but cannot swim in the swimming pool because the podium blocks 25% of the water surface right in the middle
Sursa: Google

Dan Maiorescu
7 iunie 2017 16:44

Nice location and good food. Good place for kids.
Sursa: Google