Ceasu' Rău


4,2 / 17 voturi
Strada Iuliu Maniu 56, Brașov
Ceasu' Rău nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Spune-le de ce ai dori să poți rezerva o masă la ei prin platforma noastră - un click pe butonul de mai jos iți va deschide o ciornă de email pe care le-o poți trimite.
Invită localul pe ialoc
Ceasu' Rău nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Spune-le de ce ai dori să poți rezerva o masă la ei prin platforma noastră - un click pe butonul de mai jos iți va deschide o ciornă de email pe care le-o poți trimite.
Invită localul pe ialoc
Ceasu' Rău nu acceptă rezervări pe terasă.

Mâncare românească, gust ca acasă și porții mari. Grătarul e harnic de dimineață,
până-n seară, iar plitele duduie dornice să arate ce pot. Mai pune alături bucătari și ospătari care-s gazde ș-aproape te răsfață... e Ca la mama, acasă! Așa-i la Ceasu Rău.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ceasu' Rău"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Ceasu' Rău"

T Toma
27 ianuarie 2019 16:25 Rezervat în data de 23 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Rezervarea confirmata pe email dar in locatie nu se stia nimic, prima senzatie a fost ca hai fie va gasesc o masa ; mancarea absolut normala nimic deosebit sau nemaiintalint din punct de vedere al traditionalului (auzisem de ciorba de fasole in paine dar a fost servita in bol ieftin cu o ceapa imprastiata care parea recuperata si pusa pe o farfurioara , supa de pui rece, nici macar calduta care a necesitat incalzire si altele similare; cat despre chelnerita... dezastru, clar nu mai calc pe acolo : "comandati ? am vrea ciorbele si ne gandim la felul doi.. nu, vin cand va hotarati la tot" , a adus painea si a rasturnat felii pe masa, le-a lasat acolo , totul pe o super graba de parca eram la o braserie de cartier ; la final i-am facut un gest discret cu mana doar o data pt nota , cand a venit m-a certat direct sa nu mai dau din maini ca m-a vazut si rau la noi; binenteles ca dupa aceia nu a mai venit cu nota si nemaiavand voie sa dau din maine i-am zis : "ne aduceti nota? " si ca si cum nu mai vorbisem in viata noastra, " da? vreti nota ? o sa v-o aduc ... In final senzatia ca am fost la o braserie mi-a fost confirmata de debarasarea mesei ca nu pot spune altfel, o muzica indoielnica care se auzea prea tare intr-o latura si aproape deloc in alta, o chestie care oricum nu te imbie sa mai vii, in nici un caz comparativ cu faima .

A Adrian
1 mai 2018 17:14 Rezervat în data de 1 mai 2018 prin ialoc.ro

Totul Perfect : Locatie , Serviciu , Produse , Calitate , Cantitate , Pret.

nyu yun
19 august 2019 22:47

Traditional Romanian cuisine, tasty food, portions are big enough, wide choice of menu, medium-high prices, friendly staff. Nice ambience inside and a terrace is available. Although the name sounds a little like a bad omen, it's got good vibe :)
Sursa: Google

29THD03
14 iulie 2019 20:05

When you come here there is a guy in a suit taking you to the available table, and the serving in general is simply outstanding for a restaurant, which has a rustic and traditional feel , with a lot of wood. After all of this though, the food left me just a bit dissapointed as the potatoes in the stew and the baked ones were raw. Otherwise nothing to complain about .
Sursa: Google

Justinas Valeskis
9 iunie 2019 21:12

Nice selection, authentic Romanian soups and meat dishes, with great addition of sides and salads. Fantastic homemade lemonade. The spoon was missing for the soup after it was brought in to the table so I had to query. The rest was pleasant and the food is very good.
Sursa: Google

Shlomi Feldman
23 iulie 2019 22:11

I didn't give the place 5 stars just because it is extremely difficult to find a parking around the place. It is not really their fault, but it definitely disturb your experience when you look for a parking for 40 minutes. About the rest I got nothing much to say, as it was great
Sursa: Google

Cristian Udrea
17 august 2019 22:04

It was crowded and we waited 50 minutes for the food. The Black Angus lacks taste. But the prices are fair. A bit noisy when crowded.
Sursa: Google