Ceasu' Rău


4,2 / 17 voturi
Strada Iuliu Maniu 56, Brașov
Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Ceasu' Rău nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Ceasu' Rău nu acceptă rezervări pe terasă.

Mâncare românească, gust ca acasă și porții mari. Grătarul e harnic de dimineață,
până-n seară, iar plitele duduie dornice să arate ce pot. Mai pune alături bucătari și ospătari care-s gazde ș-aproape te răsfață... e Ca la mama, acasă! Așa-i la Ceasu Rău.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ceasu' Rău"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Ceasu' Rău"

T Toma
27 ianuarie 2019 16:25 Rezervat în data de 23 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Rezervarea confirmata pe email dar in locatie nu se stia nimic, prima senzatie a fost ca hai fie va gasesc o masa ; mancarea absolut normala nimic deosebit sau nemaiintalint din punct de vedere al traditionalului (auzisem de ciorba de fasole in paine dar a fost servita in bol ieftin cu o ceapa imprastiata care parea recuperata si pusa pe o farfurioara , supa de pui rece, nici macar calduta care a necesitat incalzire si altele similare; cat despre chelnerita... dezastru, clar nu mai calc pe acolo : "comandati ? am vrea ciorbele si ne gandim la felul doi.. nu, vin cand va hotarati la tot" , a adus painea si a rasturnat felii pe masa, le-a lasat acolo , totul pe o super graba de parca eram la o braserie de cartier ; la final i-am facut un gest discret cu mana doar o data pt nota , cand a venit m-a certat direct sa nu mai dau din maini ca m-a vazut si rau la noi; binenteles ca dupa aceia nu a mai venit cu nota si nemaiavand voie sa dau din maine i-am zis : "ne aduceti nota? " si ca si cum nu mai vorbisem in viata noastra, " da? vreti nota ? o sa v-o aduc ... In final senzatia ca am fost la o braserie mi-a fost confirmata de debarasarea mesei ca nu pot spune altfel, o muzica indoielnica care se auzea prea tare intr-o latura si aproape deloc in alta, o chestie care oricum nu te imbie sa mai vii, in nici un caz comparativ cu faima .

A Adrian
1 mai 2018 17:14 Rezervat în data de 1 mai 2018 prin ialoc.ro

Totul Perfect : Locatie , Serviciu , Produse , Calitate , Cantitate , Pret.

Oana TTEOMT
24 martie 2019 19:58

Great food, friendly staff, good prices. The portions are big, more than enough per person. Great desserts. I recommend this place has an old school atmosphere.
Sursa: Google

Silvio Valentino
19 mai 2019 22:22

Reasonable prices. Nice ambience, wide variety of delicious food. Good English spoken.
Sursa: Google

Oana Smeu
14 aprilie 2019 22:40

Really nice experience here. This place is almost all the time full of customers. The staff is friendly, the atmosphere is pleasant, the food is good, the prices are medium range. The restaurant has also an outside terrace opened in the warm seasons. It is sorrounded by a high fence making it private from the pedestrian view passing by. They serve a large variety of dishes: from aperitifs, soups, stakes, many garnishes to dessert. It is a vegetarian friendly restaurant. The meal size is quite generous. You can organize events here or reserve tables in advance. This restaurant is suitable also for families with small children. The kids from the nearby table received from the restaurant coloured crayons and colouring paper sheets from a book in order to have something to play with till the order is ready. From the menu I reccomend the beef soup. It is delicious. Same for the dessert. This restaurant is not quite easily accessible for someone in wheelchair but the staff could help when is the case. The restrooms could be cleaner. I noticed a really high position of the toilet that makes it difficult to be used even for high ladies. A child would need some help from a parent to use it.
Sursa: Google

Andrew Lichtenberg
15 mai 2019 12:37

Delicious food and friendly service. Reasonably priced! Would go back and reccomend!!!
Sursa: Google

Q Val
31 martie 2019 16:19

Wonderful place, the food is divine. Literally you'll sit on your chair wondering how there's so much taste in a medium sized plate. Dreaming of going back as soon as possible.
Sursa: Google